Bona nit i tapa’t

ESPECTACLE INFANTIL MUSICAT

CARTELL

SINOPSIS

Avui és l’aniversari de l’Ananda. Ja ha arribat la nit i tan les seves joguines com ella es prepararan per anar a dormir.Tot és a punt perquè una  nit màgica porti regals d’aquells que ni es compren ni s’emboliquen… d’aquells que mai s’obliden.

ARGUMENT

Una nena vol fer-li un regal d’aniversari a una amiga. És per això que entrarà a la seva habitació, per veure quines joguines té i quines no… En veure que ja té moltes joguines, no sap pas què regalar-li. Sort que recordarà que el que més li agrada a l’ Ananda és la NIT. I és això el que li regalarà: una nit màgica, amb petons, cançons i un trosset de cel.

Les cançons acompanyaran bona part de l’ espectacle.Cantarem temes tradicionals catalans, que els infants reconeixeran de casa i de l’escola. També hi ha cançons de creació pròpia. Seran acompanyades amb guitarra i acordió.

  • Cançons tradicionals:  “Bon dia”,  “Aniversari feliç, “Son soneta”, “Soneta vine’m a l’ ull”,   “La lluna ,la bruna” i “Els colors”
  • Cançons pròpies :  “No calen més joguines”,  “La mà de la nit”

OBJECTIU PEDAGÒGIC

Es fa arribar el missatge de la importància del joc i la màgia, per davant de l’ aspecte més material.

FITXA ARTÍSTICA

Marta Arnaus : Interpretació, guió i direcció

Jordi Bardella : Guitarra          Òscar Igual : Acordió

082

TRAJECTÒRIA de L’ ESPECTACLE

“Bona nit i tapa’t” ha estat programat en diferents teatres, centres cívics amb programacions per  públic familiar, en  campanyes per a escolars,  en escoles bressol, Centres d’ Educació Infantil i Primària, per la Xarxa de Biblioteques de Barcelona i en nombroses Biblioteques Municipals de diferents comarques.

nit

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: